ZA LJUDI

Extrakt Tinkture / kapljice / kapsule / pripravek v prahu /pastile

Izdelki Nandika združujejo tisočletna dognanja tradicionalnih ayurvedskih zdravilnih pristopov ter zaupne recepture dekana Ivana Mozetiča, učitelja slovitega zeliščarja patra Ašiča. Osnova vseh pripravkov Nandika je tako edinstvena kombinacija ayurvedskih zelišč in ekstraktov medicinskih gob, ki jih nabiramo izključno v avtohtonih, divjih habitatih. S pomočjo vibronike moč pridobljenih prvovrstnih izdelkov oplemenitimo s homeopatsko vnešenimi informacijami ter kvantne vibracije ojačamo skozi informiranje z zlatim lingamom. Tako pripravljeni izdelki telesnim celicam z nezdravo, šibko negativno vibracijo omogočajo vzpostavitev pozitivnih celičnih vibracij. Telo samodejno celostno vzpostavlja ravnotežje zdravih telesnih funkcij, homeostaze in dobrega počutja. Tinkture Nandika ne vsebujejo alkohola.

ZA KULINARIKO

Gourmet sol z začimbami

Gourmet linija je namenjena pravim gurmanom, ki od hrane želijo in pričakujejo več. Soli z dodanimi zelišči so nepogrešljiv dodatek v dnevni kulinariki, namenjene za uporabo med kuhanjem ali že servirane hrane.

ZA ŽIVALI

Divine Pet Extrakt Tinkture

DIVINE PET izdelki so narejeni z ljubeznijo, spoštovanjem in poznavanjem čustvenih in bioloških posebnosti živali. Živali, kot vsa živa bitja, imajo lastne vibracije energije – ravnovesje te energije je bistveno za njihovo dobro počutje. Veselje, razburjenje, bolečine, razočaranje, zadovoljstvo, žalost in sočutje se odražajo tudi v živalskem svetu. Prav tako doživljajo intenzivna čustva in stresne situacije, podobno kot ljudje, le da to izražajo z obnašanjem, ki lahko postane škodljivo tako za živali kot tudi za njihove lastnike in okolico. Divine Pet Extrakt Tinkture so skrbno pripravljene naravne esence, posebej primerne za obnovitev naravnega ravnovesja v telesu, pomagajo pri odpravljanju vedenjskih motenj in spodbujajo ponovno povezavo živali s pozitivno energijo iz Narave, kar omogoča bolj kvalitetno življenje in harmoničen odnos živali s svojimi lastniki.

IZBOLJŠA IMUNSKI SISTEM IN ODPORNOST