O NANDIKI

Nandika je podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo. Ukvarjamo se z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

VIZIJA IN POSLANSTVO

Vizija-in-poslanstvo
  • Smo vodilno podjetje na svetu na področju kvantnega informiranja žive hrane, ter priprave vrhunskih naravnih dodatkov prehrani. Z njihovim uživanjem športno, umsko in poslovno aktivni posamezniki dvignejo svoje fizične, psihične in umske sposobnosti na novo, višjo raven in presegajo zastavljene cilje.
  • Ustvarjamo posebne, edinstvene izdelke za celostno podporo, preventivo in boljše počutje, tako fizičnega kot psihičnega telesa (jin-jang).
  • Smo profesionalni, učinkoviti, tehnološko napredni – z visoko ravnijo odnosa do strank, poslovnih partnerjev in narave. Imamo in spodbujamo poglobljeno holistično znanje, naravi prijazno proizvodnjo, ažurno asistenco in storitve z visoko informacijsko podporo.
  • Združujemo starodavna tradicionalna znanja z najnovejšimi dognanji na področju farmacije, zeliščarstva, kvantne fizike, komplementarne in zahodne medicine.​

NAŠE PREDNOSTI

SESTAVINE

Zelišča nabiramo v neokrnjeni naravi, od slovenskih Julijski Alp (Ayurvedska na zelenih pobočjih Himalaje), do otokov Jadranskega morja (Ayurvedska na jugu Indije), kar da neprimerljivo mešanico okusov in zdravilnih učinkov, saj zelišča, prekaljena v visokogorskem zraku in mrazu na eni strani, ter v slani burji morja na drugi, vsebujejo edinstvena razmerja zdravilnih sestavin in okusov, neprimerljiva z katerokoli drugo kombinacijo na svetu.

Sestavine-2
Znanje-2

ZNANJE

Tinkture Nandika združujejo tisočletna dognanja tradicionalnih kitajskih zdravilnih pristopov ter zaupne recepture dekana Ivana Mozetiča, učitelja slovitega zeliščarja patra Ašiča. Osnova vseh pripravkov Nandika je tako edinstvena kombinacija ayurvedskih zelišč in ekstraktov medicinskih gob, ki jih nabiramo izključno v avtohtonih, divjih habitatih. S pomočjo vibronike moč pridobljenih prvovrstnih tinktur oplemenitimo s homeopatsko vnešenimi informacijami ter kvantne vibracije ojačamo skozi informiranje z zlatim lingamom. Tako pripravljene tinkture telesnim celicam z nezdravo, šibko negativno vibracijo omogočajo vzpostavitev pozitivnih celičnih vibracij ter s tem vzpostavijo proces samozdravljenja. Posledično telo samodejno vpliva na odstranjevanje vzroka bolezni kot tudi na raven zavesti, s čimer celostno vzpostavlja ravnotežje zdravih telesnih funkcij, homeostaze in dobrega počutja.

TEHNIKE IZDELAVE

Obudili smo tradicionalna več kot 4. tisoč let stara perzijska znanja (Ibn Sina/ Avicenna), ter jih nadgradili z najnovejšimi znanji tradicionalne in ayurvedske medicine. (Theriac – tinktura v tinkturi in kvantna informacija)

Tehnike-izdelave
Najnovejsa-tehnologija

NAJNOVEJŠA TEHNOLOGIJA

Naši produkti so  proizvedeni v skladu z najnovejšimi tehnološkimi standardi.

prednosti