Pastile za srce in ožilje

31.40

Pastile za srce in ožilje so 100% naravno prehransko dopolnilo. Pomagajo pri težavah s srčno-žilnim sistemom, kot so povišan krvni tlak, arterioskleroza in srčno popuščanje. Pozitivno vplivajo na delovanje srca, kroženje krvi po telesu ter na pretočnost in elastičnosti žil. Naravna kombinacija izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, medicinskih gob in medu, krepilno deluje tudi na imunski sistem ter podpira zdravje celega telesa.

prednosti

garancija

 

Vrsta izdelka

pastile

Pomaga pri težavah

, , ,

Količina

Namenjeno za

Primerno za

,

Prednosti in zdravstvene trditve

[fusion_checklist icon=”ok” iconcolor=”#aaaaaa” circle=”no”]

  • Arjuna: podpira in pomaga ohranjati zdravje ter delovanje srca.
  • Preslica: ohranja elastičnost arterij in oskrbuje miokard s kisikovo kri.
  • Rožni koren: ima ugoden vpliva na kardiovaskularni sistem.

[/fusion_checklist]

Pomaga pri težavah

[fusion_checklist icon=”ok” iconcolor=”#aaaaaa” circle=”no”]

  • Vsebujejo naravno kombinacijo izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, zdravilnih gob in medu.
  • Vsebujejo betulinsko in hialuronsko kislino, vitamin C, vitamin D, vitamine B ter betaglukane.
  • Pomagajo pri povišanem krvnem tlaku, arteriosklerozi in srčnem popuščanju.
  • Izboljšajo delovanje srca.
  • Izboljšajo kroženje krvi po telesu.
  • Izboljšujejo pretočnost in elastičnost žil.
  • Krepijo imunski sistem.

[/fusion_checklist]

Podrobnosti

Delovanje: Arjuna podpira in pomaga ohranjati zdravje ter delovanje srca. Preslica ohranja elastičnost arterij in oskrbuje miokard s kisikovo kri. Rožni koren ima ugoden vpliva na kardiovaskularni sistem.

Priporočilo: Uživanje prehranskega dopolnila se priporoča v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: Med (Mel millis) 1200mg, Arjuna v prahu (Terminalia arjuna) 134 mg, Preslica v prahu (Equisetum) 134 mg, Rožni koren v prahu (Rhodiola rosea) 134 mg, Gugul v prahu (Commiphora mukul) 96 mg, Indijski beluš v prahu (Asparagus racemosus) 96 mg, Gokshura v prahu (Tribulus terrestris) 48 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Poria cocos v prahu (Poria Cocos) 22 mg, Kakav v prahu (Theobroma cacao) 22 mg.

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorilo: po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.

Stabilnost: zaprto 3 leta, po odprtju 60 dni.

Proizvodnja: Proizvodnja naravnih pripravkov Nandika temelji na znanju iz tradicionalnega slovenskega zeliščarstva in uporabi avtohtonih alpsko-mediteranskih ter indijskih zelišč in gob.

Standardi: Proizvedeno in pakirano v skladu s standardi EU HACCP, ki je pod nadzorom Uprave Republike Slovenije za varnost hrane, veterinarstvo in varstvo rastlin ter Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije.

Ocena tveganja: Proizvajalec izdelkov blagovne znamke NANDIKA, ocenjuje da v procesu proizvodnje, to je od nabave surovin in materiala, do prodaje končnega izdelka, ni tveganja glede PAH. Proizvajalec prav tako ocenjuje, da ni tveganja glede uporabe gensko spremenjenih sestavin.

Navodila za uporabo

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorila

Opozorilo: po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.

Sestavine

Med (Mel millis) 1200mg, Arjuna v prahu (Terminalia arjuna) 134 mg, Preslica v prahu (Equisetum) 134 mg, Rožni koren v prahu (Rhodiola rosea) 134 mg, Gugul v prahu (Commiphora mukul) 96 mg, Indijski beluš v prahu (Asparagus racemosus) 96 mg, Gokshura v prahu (Tribulus terrestris) 48 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Poria cocos v prahu (Poria Cocos) 22 mg, Kakav v prahu (Theobroma cacao) 22 mg.