Pastile za jetra, kri in limfo

31.40

Pastile za limfo, jetra, ledvice in kri so 100% naravno prehransko dopolnilo. Pripomorejo k boljšem delovanju limfnega sistema, spodbujajo delovanje jeter in ledvic ter pomagajo pri slabokrvnosti. Pastile pomagajo pri težavah z jetri in ledvicami. Naravna kombinacija izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, medicinskih gob in medu, spodbuja čiščenje, razstrupljanje in regeneracijo celega telesa.

prednosti

garancija

Vrsta izdelka

pastile

Pomaga pri težavah

, , ,

Količina

Namenjeno za

Primerno za

,

Prednosti in zdravstvene trditve

  • Shilajit: helps maintain the health of the urinary system.
  • Barley grass: contributes to the health of the liver and gallbladder.
  • Horsetail: Supports liver function and supports renal excretory function. Indian asparagus supports the health of the circulatory system.

Pomaga pri težavah

  • Vsebujejo naravno kombinacijo izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, zdravilnih gob in medu.
  • Vsebujejo betulinsko in hialuronsko kislino, vitamin C, vitamin D, vitamine B ter betaglukane.
  • Izboljšajo delovanje limfnega sistema.
  • Spodbujajo delovanje jeter in ledvic.
  • Pomagajo pri težavah z jetri in ledvicami.
  • Pomagajo pri slabokrvnosti.
  • Spodbujajo čiščenje, razstrupljanje in regeneracijo telesa.

Podrobnosti

Delovanje: Shilajit pomaga ohranjati zdravje urinalnega sistema. Ječmenova trava prispeva k zdravju jeter in žolčnika. Preslica podpira delovanje jeter in podpira izločevalno funkcijo ledvic. Indijski beluš podpira zdravje cirkulacijskega sistema.

Priporočilo: Uživanje prehranskega dopolnila se priporoča v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: Med (Mel millis) 1200mg, Shilajit v prahu (Asphaltum punjabianum) 115 mg, Ječmenova trava v prahu (Hordeum vulgare) 115 mg, Preslica v prahu (Equisetum) 115 mg, Indijski beluš v prahu (Asparagus racemosus) 115 mg, Kurkuma v prahu (Curcuma longa) 78 mg, Arjuna v prahu (Terminalia arjuna) 78 mg, Ingver v prahu (Zingiber officinale) 48 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Poria cocos v prahu (Poria Cocos) 22 mg.

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorilo: po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.

Stabilnost: zaprto 3 leta, po odprtju 60 dni.

Proizvodnja: Proizvodnja naravnih pripravkov Nandika temelji na znanju iz tradicionalnega slovenskega zeliščarstva in uporabi avtohtonih alpsko-mediteranskih ter indijskih zelišč in gob.

Standardi: Proizvedeno in pakirano v skladu s standardi EU HACCP, ki je pod nadzorom Uprave Republike Slovenije za varnost hrane, veterinarstvo in varstvo rastlin ter Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije.

Ocena tveganja: Proizvajalec izdelkov blagovne znamke NANDIKA, ocenjuje da v procesu proizvodnje, to je od nabave surovin in materiala, do prodaje končnega izdelka, ni tveganja glede PAH. Proizvajalec prav tako ocenjuje, da ni tveganja glede uporabe gensko spremenjenih sestavin.

Navodila za uporabo

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorila

Po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.

Sestavine

Med (Mel millis) 1200mg, Shilajit v prahu (Asphaltum punjabianum) 115 mg, Ječmenova trava v prahu (Hordeum vulgare) 115 mg, Preslica v prahu (Equisetum) 115 mg, Indijski beluš v prahu (Asparagus racemosus) 115 mg, Kurkuma v prahu (Curcuma longa) 78 mg, Arjuna v prahu (Terminalia arjuna) 78 mg, Ingver v prahu (Zingiber officinale) 48 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Poria cocos v prahu (Poria Cocos) 22 mg.