Pastile za imunski sistem in energijo

31.40

Pastile za imunski sistem in energijo so 100% naravno prehransko dopolnilo, ki pomagajo pri vzdrževanju naravnega obrambnega sistema in hkrati zavirajo utrujenost, pozitivno vplivajo na dihalne poti, podpirajo dobro cirkulacijo krvi in vzdrževati psiho-fizično kondicijo. Zaradi naravne kombinacije izvlečkov zelišč, začimb, sadja, zelenjave, medicinskih gob in medu, učinkujejo kot močan energetik pomagajo izboljšati odpornost telesa na stres in vzdrževati splošno dobro počutje.

prednosti

garancija

Vrsta izdelka

pastile

Pomaga pri težavah

, , , ,

Količina

Namenjeno za

Primerno za

,

Prednosti in zdravstvene trditve

 • Amla: pomaga vzdrževati imunski sistem in podpira prebavo.
 • Guarana: krepi imunski sistem, zavira utrujenost.
 • Ingver: ima stimulativne lastnosti, ki pomagajo pri mentalni in fizični utrujenosti.
 • Brahmi: pomaga ohranjati dobro kognitivno funkcijo in lahko pomaga pri lajšanju in preprečevanju stresa.

Pomaga pri težavah

 • Vsebujejo naravno kombinacijo izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, zdravilnih gob in medu.
 • Vsebujejo betulinsko in hialuronsko kislino, vitamin C, vitamin D, vitamine B ter betaglukane.
 • Proti nespečnosti, tesnobi in depresiji.
 • Izboljša pretok krvi po telesu.
 • Izboljša delovanje živčnega sistema.
 • Izboljša prekrvavitev.
 • Izboljša delovanje možganov.
 • Krepi imunski sistem.

Podrobnosti

Delovanje: Amla pomaga vzdrževati imunski sistem in podpira prebavo. Guarana krepi imunski sistem, zavira utrujenost. Ingver ima stimulativne lastnosti, ki pomagajo pri mentalni in fizični utrujenosti. Brahmi pomaga ohranjati dobro kognitivno funkcijo in lahko pomaga pri lajšanju in preprečevanju stresa.

Priporočilo: Uživanje prehranskega dopolnila se priporoča v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Sestavine: Med (Mel millis) 1200mg, Amalaki v prahu (Emblica officinalis) 178 mg, Guarana v prahu (Paullinia cupana) 178 mg, Ingver v prahu (Zingiber officinale) 178 mg, Brahmi v prahu (Bacopa monnieri) 78 mg, Kakav v prahu (Theobroma cacao) 78 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Fu Ling v prahu (Poria Cocos) 22 mg.
Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorilo: po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.
Stabilnost: zaprto 3 leta, po odprtju 60 dni.

Proizvodnja: Proizvodnja naravnih pripravkov Nandika temelji na znanju iz tradicionalnega slovenskega zeliščarstva in uporabi avtohtonih alpsko-mediteranskih ter indijskih zelišč in gob.

Standardi: Proizvedeno in pakirano v skladu s standardi EU HACCP, ki je pod nadzorom Uprave Republike Slovenije za varnost hrane, veterinarstvo in varstvo rastlin ter Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije.

Ocena tveganja: Proizvajalec izdelkov blagovne znamke NANDIKA, ocenjuje da v procesu proizvodnje, to je od nabave surovin in materiala, do prodaje končnega izdelka, ni tveganja glede PAH. Proizvajalec prav tako ocenjuje, da ni tveganja glede uporabe gensko spremenjenih sestavin.

Navodila za uporabo

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorila

Po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.

Sestavine

Med (Mel millis) 1200mg, Amalaki v prahu (Emblica officinalis) 178 mg, Guarana v prahu (Paullinia cupana) 178 mg, Ingver v prahu (Zingiber officinale) 178 mg, Brahmi v prahu (Bacopa monnieri) 78 mg, Kakav v prahu (Theobroma cacao) 78 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Fu Ling v prahu (Poria Cocos) 22 mg.