Pastile za dihala in prebavila

31.40

Pastile za dihala, želodec in prebavila so 100% naravno prehransko dopolnilo. Pomagajo pri težavah dihalnega sistema, prehladnih obolenjih, kašlju in težavah z dihanjem. Pripomorejo tudi k boljšemu delovanju prebavil in želodca ter pomagajo pri zaprtju, driski, zgagi, želodčnih in drugih prebavnih težavah. Zaradi naravne kombinacije izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, zdravilnih gob in medu, pastile delujejo protimikrobno in protivirusno. Pomagajo podpirati zdravje dihalnih in prebavnih poti ter posledično krepijo imunski sistem.

prednosti

garancija

Vrsta izdelka

pastile

Pomaga pri težavah

, ,

Količina

Namenjeno za

Primerno za

,

Prednosti in zdravstvene trditve

  • Ingver: pomaga podpirati prebavo, podpira zdrav respiratorni trak in podpira imunski sistem.
  • Amla: podpira gastrointestinalno zdravje.
  • Kurkuma: pomaga ohranjati zdravje pljuč in zgornjih dihalnih poti.
  • Muškatni orešček: prispeva k normalnemu delovanju prebavnih poti.

Pomaga pri težavah

  • Vsebujejo naravno kombinacijo izvlečkov zdravilnih zelišč, začimb, sadja, zelenjave, zdravilnih gob in medu.
  • Vsebujejo betulinsko in hialuronsko kislino, vitamin C, vitamin D, vitamine B ter betaglukane.
  • Izboljšajo delovanje prebavil.
  • Izboljšajo delovanje želodca.
  • Proti zaprtju, driski, zgagi in drugim želodčnim ter prebavnim težavam.
  • Za zdravje dihal in krepitev imunskega sistema

Podrobnosti

Delovanje: Ingver pomaga podpirati prebavo, podpira zdrav respiratorni trak in podpira imunski sistem. Amla podpira gastrointestinalno zdravje. Kurkuma pomaga ohranjati zdravje pljuč in zgornjih dihalnih poti. Muškatni orešček prispeva k normalnemu delovanju prebavnih poti.

Priporočilo: Uživanje prehranskega dopolnila se priporoča v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: Med (Mel millis) 1200mg, Ingver v prahu (Zingiber officinale) 138 mg, Amalaki v prahu (Emblica officinalis) 138 mg, Cimet v prahu (Cinnamomum verum) 138 mg, Kurkuma v prahu (Curcuma longa) 138 mg, Muškatni orešček v prahu (Myristica fragrans) 69 mg, Poprova meta v prahu (Mentha x piperita) 69 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Poria cocos v prahu (Poria Cocos) 22 mg.
Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorilo: po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.
Stabilnost: zaprto 3 leta, po odprtju 60 dni.

Proizvodnja: Proizvodnja naravnih pripravkov Nandika temelji na znanju iz tradicionalnega slovenskega zeliščarstva in uporabi avtohtonih alpsko-mediteranskih ter indijskih zelišč in gob.

Standardi: Proizvedeno in pakirano v skladu s standardi EU HACCP, ki je pod nadzorom Uprave Republike Slovenije za varnost hrane, veterinarstvo in varstvo rastlin ter Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije.

Ocena tveganja: Proizvajalec izdelkov blagovne znamke NANDIKA, ocenjuje da v procesu proizvodnje, to je od nabave surovin in materiala, do prodaje končnega izdelka, ni tveganja glede PAH. Proizvajalec prav tako ocenjuje, da ni tveganja glede uporabe gensko spremenjenih sestavin.

Navodila za uporabo

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: 2 do 4 pastile počasi raztopite v ustih.

Opozorila

Po odprtju hranite v suhem in hladnem prostoru pod +25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let.

Sestavine

Med (Mel millis) 1200mg, Ingver v prahu (Zingiber officinale) 138 mg, Amalaki v prahu (Emblica officinalis) 138 mg, Cimet v prahu (Cinnamomum verum) 138 mg, Kurkuma v prahu (Curcuma longa) 138 mg, Muškatni orešček v prahu (Myristica fragrans) 69 mg, Poprova meta v prahu (Mentha x piperita) 69 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 22 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquus) 22 mg, Hericium v prahu (Hericium erinaceus) 22 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 22 mg, Poria cocos v prahu (Poria Cocos) 22 mg.