FIFTH DIMENSION pripravek v prahu pomaga pri padcu imunskega sistema in kot podpora pri zdravljenju težjih akutnih ali avtoimunih bolezni

108.00

FIFTH DIMENSION pripravek v prahu je 100% naravno prehransko dopolnilo za preventivno preprečevanje padca imunskega sistema in za boljše okrevanje pri težjih akutnih ali avtoimunih bolezni. Pripravek v prahu je posebna mešanica medicinskih gob in zelišč ter sadja, ki so kompleksna kombinacija zelišč iz Indije in lokalnega področja. Je bogat vir vseh hranil in zaradi posebne kvantne vibracije organizem dvigne na najvišjo raven zdravja ter vzpostavi njegovo optimalno delovanje. Pri preventivnem delovanju v zelo kratkem času dvigne imunski sistem. Medtem, ko pa pri bolezenjskih stanjih prispeva k boljšemu in hitrejšemu okrevanju ob posvetovanju z zdravnikom.

prednosti

garancija

Vrsta izdelka

pripravek v prahu

Pomaga pri težavah

, , , , , , ,

Količina

Namenjeno za

Primerno za

,

Prednosti in zdravstvene trditve

 • Cimet: Pomaga ohranjati telo, glavo in zobe v dobrem stanju. Pomaga pri energiji in se uporablja pri mentalni in fizični utrujenosti, pomaga povečati mentalne in fizične kapacitete ter ojačati telo. Ima stimulativne lastnosti, ki pripomorejo pri mentalni in fizični utrujenosti. Lahko pomaga ohranjati zdravo raven krvnega sladkorja in zdravo telesno težo. Pomaga ohranjati normalno raven krvnih maščob. Podpira sintezo HDL. Stimulira apetit in prebavo. Pomaga ohranjati želodec in želodčne pline v dobrem stanju. Podpira zdrav respiratorni trakt. Podpira srce in cirkulacijo krvi. Pomaga čistiti kri. Ima stimulativne lastnosti, ki pripomorejo pri mentalni in fizični utrujenosti.
 • Amalaki: Pripomore k fizičnemu dobremu počutju. Pomaga pri vzdrževanju imunskega sistema in naravne obrambe telesa. Pomaga podpirati prebavo. Podpira boljše delovanje črevesja. Podpira gastrointestinalno zdravje.
 • Kopriva: Prispeva k zdravi koži. Pomaga pri preprečevanju in odpravljanju prhljaja.Podpira telesno vitalnost. Pomaga zmanjšati šibkost in okrepi telo ter ohranja splošno dobro počutje. Pomaga, da se počutite bolj energični.Podpira telesno obrambo in imunski sistem.Pomaga ohranjati zdravje srca. Ima ugoden učinek na kroženje krvi. Podpira kroženje krvi v venah. Pomaga tudi ohranjati zdravo delovanje ven v nogah. Lahko zmanjša občutek utrujenih in težkih nog.
 • Kurkuma: Pomaga ohranjati zdravo kožo. Ima pomembne antioksidativne lastnosti. Pomaga ohranjati učinkovitost imunskega sistema. Pomaga ohranjati zdravje jeter. Preprečuje kopičenje maščob in olajša njihovo odstranjevanje iz jeter. Uporablja se za stimulacijo apetita. Pripomore k dobremu apetitu.Pomaga ohranjati zdravje pljuč in zgornjega respiratornega trakta. Podpira sintezo in kvaliteto krvi. Podpira delovanje srca. Podpira kroženje krvi. Podpira delovanje živčnega sistema.
 • Ječmenova trava: Prispeva k normalni kolerezi, zdravju jeter in žolčnika.
 • Bazilika: Pripomore k fizičnemu dobremu počutju. Podpira dobro delovanje prebavnega sistema in zdravje prebavnega trakta. Podpira zdrav respiratorni trakt. Prijetno deluje na hripavost. Pripomore k normalnemu kroženju krvi, kar je povezano z zmogljivostjo možganov ter pripomore k optimalni mentalni in kognitivni aktivnosti. Pomirja in pomaga ohranjati dober spanec.
 • Origano: Izboljša imunski sistem. Podpira gastrointestinalno zdravje. Pomaga podpirati prebavo. Podpira boljše delovanje črevesja. Za redno črevesno delovanje. Tradicionalno se uporablja za pospešitev prebave. Pomaga pri normalnemu delovanju žolčnika. Za sintezo in izločanje žolča. Podpira zdrav respirator trakt. Pomirja grlo in prsa. Se uporablja za ohranjanje zdravja žensk – za zdravje prsi in za normalno delovanje mlečnih žlez. Se uporablja za srčno žilno zdravje ter izboljšuje delovanje srca in jača krvne žile ter njihovo elastičnost. Poveča elastičnost in moč krvnih žil in kapilarnih sten. Normalizira krvni pritisk. Pripomore k fizičnemu dobremu počutju. Ima lastnosti za rahlo pomirjevalni učinek, ki izboljša kakovost spanja.
 • Brestovolistni oslad: Za zdravje kože in normalno sintezo vezivnih tkiv. Podpira zdravje respiratornih poti, pomirja grlo, pomirja respiratorni trakt. Ima lastnosti za poživitev srca in krvnih žil. Ima lastnosti za zmanjševanje krvnega pritiska in holesterola. Ima lastnosti da pomirja srčno aktivnost, krvni tlak in znižuje holesterol in za širjenje krvnih žile. Ima pomirjajoče in sproščujoče lastnosti in deluje proti stresu.
 • Poprova meta: Podpora imunski sistem. Pomaga podpirati zdravo prebavo. Spodbuja prebavo in telesno prečiščevanje. Pripomore k zaščiti jeter. Pomaga ohranjati normalno delovanje jeter. Stimulira sintezo prebavnih sokov. Pomaga pri napenjanju in krčih. Pomaga ohraniti zdrav želodec. Pomaga ohranjati normalen apetit. Pripomore k optimalni sproščenosti.
 • Ameriški slamnik: Pripomore k naravnemu delovanju telesnega obrambnega sistema. Pomirja usta in grlo. Pomirja in prijetno učinkuje na grlo, žrelo in glasilke. Pripomore k ohranjanju zdravega spodnjega dela urinalnega trakta.
 • Moringa: Pomaga ohranjati normalno raven glukoze.
 • Maca: Pomaga ohranjati optimalno kondicijo, občutek in vitalnost. Podpira fizično in mentalno zmogljivost. Prav tako pomaga ohranjati naravno spolno aktivnost in energijo.
 • Reishi: Pomaga k naravni imunski obrambi. Pripomore k ohranjanju zdravega delovanja kroženja krvi.

Pomaga pri težavah

 • Pomaga pri vzdrževanju in ohranja učinkovitost imunskega sistema.
 • Podpira delovanje živčnega sistema.
 • Ima lastnosti za zmanjševanje krvnega pritiska in holesterola.
 • Pomaga ohranjati normalno raven krvnih maščob.
 • Pomaga ohranjati zdravje srca, čisti kri in ohranja normalno raven glukoze.
 • Pomaga ohranjati zdravje pljuč in zgornjega respiratornega trakta.
 • Prispeva k normalni kolerezi, zdravju jeter in žolčnika.
 • Pomaga ohranjati želodec in želodčne pline v dobrem stanju.
 • Podpira dobro delovanje prebavnega sistema in ohranja zdravje spodnjega dela urinalnega trakta.

Podrobnosti

Delovanje: Cimet pomaga povečati mentalne in fizične kapacitete ter ojačati telo. Amalaki podpira gastrointestinalno zdravje ter pripomore k fizičnemu dobremu počutju. Kopriva pomaga ohranjati zdravje srca in podpira telesno vitalnost. Brestovolistni oslad podpira zdravje respiratornih poti in zdravje kože ter podpira normalno sintezo vezivnih tkiv. Deluje tudi proti stresu. Poprova meta podpira imunski sistem ter pripomore k optimalni sproščenosti.

Priporočilo: Uživanje prehranskega dopolnila se priporoča v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: Povprečna vsebnost sestavin v priporočeni dnevni količini (3,5 g = čajna žlička): Cimet v prahu (Cinnamomum verum) 429 mg, Amalaki v prahu (Emblica officinalis) 429 mg, Kopriva v prahu (Urtica dioica) 286 mg, Kurkuma v prahu (Curcuma longa) 257 mg, Ječmenova trava v prahu (Hordeum vulgare) 257 mg, Bazilika v prahu (Ocimum basilicum) 257 mg, Origano v prahu (Origanum vulgare) 257 mg, Brestovolistni oslad v prahu (Filipendula ulmaria) 214 mg, Poprova meta v prahu (Mentha x piperita) 157 mg, Navadni pljučnik v prahu (Pulmonaria officinalis Radix) 100 mg, Ameriški slamnik v prahu (Echinacea purpurea) 71 mg, Moringa v prahu (Moringa oleifera) 71 mg, Kakav v prahu (Theobroma cacao) 71 mg, Maca v prahu (Lepidium meyenii) 57 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 17 mg, Levja griva v prahu (Hericium erinaceus) 17 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquu) 17 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 17 mg, Fu Ling v prahu (Poria Cocos) 17 mg.

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: enkrat dnevno 1 (eno) čajno žličko vmešajte v 2 dcl vroče vodo, pustite da se ohladi in popijte. Opozorilo: po odprtju hranite v temnem in hladnem prostoru. Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Stabilnost: zaprto 3 leta, po odprtju 60 dni.

Proizvodnja: Proizvodnja naravnih pripravkov Nandika temelji na znanju iz tradicionalnega slovenskega zeliščarstva in uporabi avtohtonih alpsko-mediteranskih ter indijskih zelišč in gob.

Standardi: Proizvedeno in pakirano v skladu s standardi EU HACCP, ki je pod nadzorom Uprave Republike Slovenije za varnost hrane, veterinarstvo in varstvo rastlin ter Zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije.

Ocena tveganja: Proizvajalec izdelkov blagovne znamke NANDIKA, ocenjuje da v procesu proizvodnje, to je od nabave surovin in materiala, do prodaje končnega izdelka, ni tveganja glede PAH. Proizvajalec prav tako ocenjuje, da ni tveganja glede uporabe gensko spremenjenih sestavin.

Navodila za uporabo

Uporaba in priporočen dnevni odmerek: enkrat dnevno 1 (eno) čajno žličko vmešajte v 2 dcl vroče vodo, pustite da se ohladi in popijte.

Opozorila

Po odprtju hranite v temnem in hladnem prostoru. Uporaba se ne priporoča med nosečnostjo, v obdobju dojenja in otrokom mlajšim od 6 let. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Sestavine

Povprečna vsebnost sestavin v priporočeni dnevni količini (3,5 g = čajna žlička): Cimet v prahu (Cinnamomum verum) 429 mg, Amalaki v prahu (Emblica officinalis) 429 mg, Kopriva v prahu (Urtica dioica) 286 mg, Kurkuma v prahu (Curcuma longa) 257 mg, Ječmenova trava v prahu (Hordeum vulgare) 257 mg, Bazilika v prahu (Ocimum basilicum) 257 mg, Origano v prahu (Origanum vulgare) 257 mg, Brestovolistni oslad v prahu (Filipendula ulmaria) 214 mg, Poprova meta v prahu (Mentha x piperita) 157 mg, Navadni pljučnik v prahu (Pulmonaria officinalis Radix) 100 mg, Ameriški slamnik v prahu (Echinacea purpurea) 71 mg, Moringa v prahu (Moringa oleifera) 71 mg, Kakav v prahu (Theobroma cacao) 71 mg, Maca v prahu (Lepidium meyenii) 57 mg, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum) 17 mg, Levja griva v prahu (Hericium erinaceus) 17 mg, Chaga v prahu (Inonotus obliquu) 17 mg, Shitake v prahu (Lentinula edodes) 17 mg, Fu Ling v prahu (Poria Cocos) 17 mg.