V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Pričevanja

"Lažje premagujem razdalje na maratonih. Intenzivno uporabljam proteine Nandika, počutje je boljše." Mnenje o proteinih tekača Mujkić-a.


Ukvarjam se s tekom, maratoni. Redno jemljem produkte Nandika, ki dajejo izjemen rezultat. Zmagal sem na maratonu v Cazinu, pove Zahid.


Sam uporabljam izdelke Nandika in jih svetujem tudi pacientom, Dr. Primarij mag. Slavko Popadič.


Ne želim, da se me dotakne kakršna koli viroza in se preventivno temu izognem.

Rok HITRA sprememba iz zastaranega kašlja v izjemno dobro počutje. Zjutraj sveža ostanem in sem polna energije.

Jožica Jazbec 


Zdravila nisem mogla jemati, ker sem bila alergična nanje. Danes je popolnoma drugače.

Zarja Wernig 

 


Teliček, ki ga vidite na sliki, je bil ODPISAN. Rodil se je s premajhno težo. Tinktura balthazar in SaiBiotic sta ga rešila. Hvala Nandiki in Dušanu

Špela


Sem vesela za mamo, da ji je peta dimenzija pomagala, da je prebolela raka na dojki. Hvala Nandika

Erika


Tinktura balthasar, Peta Dimenzija, LuxOr Energy odlično deluje za glavobole koncentracijo, ki mi pomaga pri učenju.

Kaja Wernig 


Boljše počutje.

Star sem 55 in še nikoli se nisem počutil bolje. Vaše hranilne snovi so mi pomagale, da se počutim bolje od prvega dne. Pravkar sem naročil novi paket. Hvala za odlično recepturo.

Lojze 


Tinktura mi pomaga za lajšanje glavobola.

Redno jemljem Baltazar tinkturo in pogosti glavoboli, ki sem jih imel v preteklosti so postali redkejši in manj intenzivni. 

MIRKO 


Znižan sladkor

5 dimenzija mi je znizala raven sladkorja v 14 dneh. Kopije izvidov sem poslal v NAndiku, da jih pokazejo tudi drugim.

MATJAŽ 


Holesterol je spet OK

Fifth Dimension sem narocila in redno jemala.Ko mi jo je zmanjkalo sem sla dat kri.Holesterol je  bil OK, prej tega ne pomnim.SEM takuj se narocila.

Hvala,

SMILJANA 


Koncentracija in fokus

Vedno narocam LUXOR, izreden je za študij.Koncetracija in volja do studija na polno. Mega top izdelek, res !!!!!  

BOJAN


Ozdravila sem alergije

Dolga leta so me mučile težke alergije in bila sem že na poti, da postanem astmatičen bolnik, a sem se po devetih mesecih rednega jemanja pripravkov FIFTH DIMENSION in NINE SUN DIMENSIONS ozdravila vseh alergij in tudi revme, ki mi je od časa do časa povzročala velike težave. Presrečna sem, da so mi svetovali te krasne pripravke, ki so mi izboljšali kvaliteto življenja. 

DARJA


Menstruacija

Začela sem jemati AMRITO VITALITY, cez 10 dni sem imela menstruacijo. POPOLNOMA brez težav, bolečin. Aja, da pa nisem več takrat tečna, pa mi je naslednji mesec povedal moj dragi :-)) To je neverjetno, res .Lupcka,

MARIJA


Artritis

Že nekaj let sem se soočala s težkim revmatoidnim artritisom, izkrivljenimi sklepi na rokah in nogah, kar je že močno vplivalo na kvaliteto mojega življenja ter mi onemogočeno hojo. Neverjetno, pa vendar resnično. Po 10 mesecih rednega jemanja pripravka je izginilo vse in sklepi so se popravili.

MARJETA


Rak

Življenje se mi je obrnilo na glavo, ko so mi napovedali le še nekaj mesecev življenja. Z rakom na pljučih in razširjenimi metastazami sem obležal že skoraj nepokreten v postelji, suh in brez apetita ter brez volje do življenja. Nekega dne je žena prinesla domov pripravka Fifth Dimension in Nine Sun Dimensions in glede na moje stanje sem se odločil, da poskusim. Z jemanjem pripravkov se mi je povrnila volja do življenja in počasi sem prihajal k sebi. Od takrat je minilo leto in pol in sedaj lahko ponovno delam v vinogradu in obdelujem vrt. Stanje se je izboljšalo, krvna slika je neverjetno dobra in tudi bolezen ni napredovala, ampak z vsakim pregledom vidno pojenja. Izjemno sem hvaležen za te čudovite zdravilne rastline in božansko informiranost.

CARLO


Balthazar

Rada bi še povedala glede novega izdelka ki sem ga pred kratkim začela uporabljati to je Balthazar Tinktur da mi tudi zelo odgovarja ker sem hitro občutila še dodatna olajšanja tako da sem zmiraj majn obremenjena glede mojih težav in pa seveda tudi bi rada še zdraven pridružila ekološki mladi ječmen v katerega sem se tudi prepričala da je super izdelek katerega tudi uporabljam in rada bi se tudi zahvalila za zelo dobre nasveta ki so mi zelo pomagali stem da sem se jih držala za te nasvete pa hvala gospodu Dušanu Kovaču.

LJUBICA IZ KOPRA


 Pik čebele

NA morju smo dodobra stestirali delovanje tinkture pri pikih komarjev in zadeva deluje. Ko pa je sina pred kratkim picila cebela v nogo, sem mu na mesto pika nakapala Bathazarja.Bolecina je hitro izginila, prav tako pa sin ni imel otekline, ki se je ponavadi naredila po piku.

Od srca priporocam !!                 

METKA


Maček stran

Nikakor ne mislim promovirat pitja alkohola, vendar se včasih zgodi, da sem povabljen na dogodek, kjer vem, da bo prisoten alkohol. Preventivno vzamem Balthazarja in Fifth Dimension pred zurko in po koncu zurke.

Macka enostavno ni, kljub temu, da pijem alkohol in nisem v neki `pivski formi`, kar so opazili tudi moji sodelavci. Napotil sem jih na vaso stran

Nandika , globok poklon za izvrstne izdelke 

BRANE 22


 Energija+uspeh

Moram priznati, da sem bil skepticen ko sem gledal vaso oddajo , saj se prodaja marsikaj, vendar sem si rekel, no pa poskusimo.To je bila ena mojih najboljsih odlocitev.

Moj vsakodnevni ritual priprave smoothija sem obogatil z Nine Sun dimensions in ucinki so presegli moja pricakovanja.Imam namrec podjetje z 30 zaposlnimi, stres, pomankanje energije je sedaj preteklost,

v zadnjem mesecu smo dobili tudi mnogo vec projektov , kar je za mesec avgust-bi rekel nenavadno :-))

Lahko recem samo da toplo priporocam in da preizkusite, meni VEČ KOT POMAGA.

Lep soncen dan se naprej in hvala gospodu Dušanu. Hvaležen do neba

Alojz Mihevc, Ljubljana


 Zobobol in celjenje ran

Balthazar mi je najprej zmanjsal neznosne bolecine pri zobobolu ze na poti do zobarja. Zobar mi je zob, ki je bil znotraj popolnoma unicen , izpulil in narocil cez 4 dni za pripravo novega zobu.

V rano sem si vsak dan nakapala Balthazar. Ko sem prsla k zobarju , ki je družinski prijatelj in ni mogel verjeti, da je bila rana ze popolnoma zarasla. Vzel ga je tudi on, in od takrat skoraj vsaka njegova stranka, ki ji izpuli zob.

ANICA


 LUXOR

Tudi jaz ga jemljem, ko studiram. Bomba. 3 izpiti v 9 dneh.Yess!YES!

NIK


 AMRITA VITALITY

Vzela sem jo na priporočilo prijateljice.Menstruacija resnično brez bolečin, ne spomnim se vec, kdaj se je to zgodilo prej.Tehtnica je brez da bi sploh mislila na hujšanje pokazala 3 kg manj.

MAJA


Pomaga

Meni je 5DIMENZIJO prporocila prijateljica.

Holesterol je bil cez dva tedna TIP TOP        

SANJA


 

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com