V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

O NANDIKI

Nandika je podjetje z dolgoletno družinsko tradicijo. Ukvarjamo se z razvojem, pripravo, proizvodnjo in prodajo naravnih izdelkov, ki so namenjeni naravni krepitvi imunskega sistema in služijo kot odlična podpora za regeneracijo in obnovo našega telesa.

VIZIJA:

   • Smo vodilno podjetje na svetu na področju homeopatsko informiranih naravnih pripravkov, z uživanjem katerih športno, umsko in poslovno aktivni posamezniki dvignejo svoje fizične, psihične in  umske sposobnosti na novo, višjo raven in presegajo zastavljene cilje.
   • Ustvarjamo posebne, edinstvene izdelke za celostno podporo, preventivo in krepitev zdravja, ki delujejo na sam vzrok težave, spodbujajo samozdravljenje organizma in dvigujejo nivo zavesti.
   • Smo profesionalni, učinkoviti, tehnološko napredni- z visoko ravnijo odnosa do strank, poslovnih partnerjev in narave. Imamo in spodbujamo poglobljeno holistično znanje, naravi prijazno proizvodnjo, ažurno asistenco in storitve z visoko informacijsko podporo.

POSLANSTVO:

   • Združujemo starodavna tradicionalna znanja z najnovejšimi dognanji na področju farmacije, zeliščarstva, kvantne fizike, komplementarne in zahodne medicine.
   • Zastavljamo si VELIKA in prava vprašanja: Kakšna je naravna pot do zdravja? V čem je skrivnost in posebnost zelišč in hrane? Kako se njihova kombinacija razlikuje od izoliranih posamičnih učinkovin, ki jih pridobivamo iz njih? So stvari v resnici takšne , kot se nam dozdevajo? Ali obstajajo zakoni ali vzorci na osnovi tega, kar se nam dogaja v vsakodnevnem življenju?
   • Naše izkušnje in znanja delimo preko poučevanja različnih zdravilnih tehnik, tehnik dihanja ter meditacij, osveščamo ljudi na duhovnem nivoju, z namero dvigovanja nivoja psihofizičnega stanja, uspešnosti in izboljšanja zdravja.

 

Team Nandika :

tel: + 386 51 392 009; + 43 664 88263595

e-naslov: info@mynandika.com

 

OSEBNA IZKAZNICA

Nandika GmbH

Bad Eisenkappel 186

9135 Bad Eisenkappel

AUSTRIA

www.mynandika.com

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com