V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Nine Sun Dimensions 100g

Nine Sun Dimensions 100g

35,90 €

Ni na zalogi

Kratek opis:

Z uživanjem pripravka boste ponovno odkrili veličasten odnos med življenjsko voljo in energijo:
večja moč volje = večji pretok energije.
Pripravek NINE SUN DIMENSIONS je energijski pripravek, pripravljen po starovedskih receptih, namenjen za dvig telesne duhovne energije ter moči volje pri športni, umski ali intelektualni aktivnosti. Je odlična podpora imunskemu sistemu, z učinkom protistresnega delovanja, homeopatsko vnešena informacija čiste Zavesti pa kot nevidno stikalo povečuje moč volje, ki jo lahko usmerimo v določen del telesa, kar poveča večji energijski živčni pretok in posledično močnejše mišično (ali umsko) delovanje.
Športniki, ljudje, ki se vsakodnevno rekreirajo ali so fizično obremenjeni, posamezniki, ki imajo veliko odgovornost pri delu (vodje, managerji) ali morajo hitro sprejemati odločitve (brokerji,nadzorniki, kontrolorji) vedo, da telo potrebuje dovolj energije in hitro regeneracijo za doseganje višjih ciljev in boljših rezultatov.
Pripravek NINE SUN DIMENSIONS poskrbi, da telo ni utrujeno in ga napolni z vsem kar potrebuje. Priporočamo ga tudi ljudem s kronično utrujenostjo.
Prebuja tudi um, ki postane sočasno čutilo in motorični organ, ki ustvarja –> šesti čut ali intuicijo in začne zaznavati vtise in informacije iz nadosebnega prostora zavesti.
Uporablja se pri ciljnem zdravljenju in pri večjih fizičnih naporih. Primeren je za delovno in športno aktivne ljudi, za hitri dvig in vzdrževanje energije skozi ves dan. Odličen je za podporo in hitro regeneracijo telesa.
Preprečuje energijsko iztrošenost ter pripomore k razstrupljanju telesa, k boljšemu počutju in urejeni prebavi. Lajša dihalne težave, nespečnost, pripomore k delovanju živčnega sistema, uravnavanju holesterola, krvnega sladkorja in tlaka.

Uporaba: Priporočeno dnevno količino 3,5 g (1 čajna žlička) vmešajte v vodo, sok ali poljuben napitek ( npr. jutranji smoothie)

Podrobnosti:

Pripravek NINE SUN DIMENSIONS je sestavljen iz zdravilnih ayurvedskih rastlin in pripravljen po starovedskih receptih, z dodano informacijo Čiste Zavesti za popolno harmonijo telesa in duha. Je energijski pripravek, ki je zaradi svojevrstnega načina priprave namenjen za dvig telesne in duhovne energije. Uporablja se pri ciljnem zdravljenju in pri večjih fizičnih naporih. Primeren je za delovno in športno aktivne ljudi, za hitri dvig in vzdrževanje energije skozi ves dan. Odličen je za podporo in hitro regneracijo telesa.

Pripravek NINE SUN DIMENSIONS je bogat vir antioksidantov, vitaminov, mineralov, prehranskih vlaknin in proteinov. Nudi odlično podporo imunskemu sistemu in deluje protistresno. Preprečuje energijsko iztrošenost ter pripomore k razstrupljanju telesa, k boljšemu počutju in urejeni prebavi. Lajša dihalne težave, nespečnost, pripomore k delovanju živčnega sistema, uravnavanju holesterola, krvnega sladkorja in tlaka. Deluje antivirusno, antibakterijsko in protivnetno. Pripravek je tudi vir folne kisline in esencialnih omega 3 maščobnih kislin. V njem se nahajajo sestavine naravnega izvora, ki ne vsebujejo kakršnih koli kemijskih dodatkov (aditivov, konzervansov, barvil...).

Športniki ter ljudje, ki se vsakodnevno rekreirajo in ljudje, ki imajo veliko odgovornost pri delu, vodje, managerji, ter fizično obremenjeni ljudje vedo, da telo potrebuje dovolj energije in hitro regeneracijo za doseganje višjih ciljev in boljših rezultatov. Pripravek NINE SUN DIMENSIONS poskrbi, da telo ni utrujeno in ga napolni z vsem kar potrebuje. Priporočamo ga tudi ljudem s kronično utrujenostjo.

Uporaba: Priporočeno dnevno količino 3,5 g (1 čajna žlička) vmešajte v vodo, sok ali poljuben napitek. Shranjevati v suhem in hladnem prostoru, nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Uživanje prehranskega dopolnila priporočamo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: Chaga v prahu (Inonotus obliquus), Reishi v prahu (Ganoderma lucidum), Cordyceps v prahu (Cordyceps militaris), Pisana ploskocevka v prahu (Trametes versicolor), Resasti bradovec v prahu (Hericium erinaceus), Gokshura v prahu (Tribulus terrestris), Amalaki v prahu (Emblica officinalis), Kurkuma v prahu (Curcuma longa), Mladi ječmen v prahu (Hordeum vulgare), Cimet v prahu (Cinnamomum verum), Gotu kola v prahu (Centella asiatica), Grahovi proteini v prahu (Abrus precatorius L.), Riževi proteini vprahu (Oryza sativa), Guarana v prahu (Paullinia cupana), Acai v prahu (Euterpe oleracea).

Kmetijstvo EU/izven EU

Prehrambena vrednost na 100g: Energijska vrednost (kJ/kcal): 1387/332 | Maščobe: 7,6 g | od tega nasičene maščobe: 1,0 g | Ogljikovi hidrati: 28,6 g | od tega sladkorji: 2,2 g | Prehranske vlaknine: 22,2 g | Beljakovine: 26,0 g | Sol: < 0,1 g

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

KUPCI TEGA IZDELKA SO KUPILI TUDI:

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com