V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Naše prednosti

  • Za dober, učinkovit in delujoč pripravek je pomemben spoštljiv, individualni odnos in pristop do zdravilnih rastlin in hrane. Resnice se ne da opisati, lahko pa se jo občuti.
  • Pri izdelavi pripravka si od rastline in hrane sposodimo, ter v ekstrakt prenesemo, polni potencial zdravilne učinkovine.
  • Klima, letni časi, geografsko okolje in geo-fizični vplivi od same rastline zahtevajo, da se odziva in proizvaja različne kombinacije učinkovin, z namero preživetja v različnih okoljih.
  • S pomočjo tradicije in odprtosti do znanja , ki prehaja iz roda v rod, vemo KDAJ, KAKO, KJE, na KAKŠEN način in ob KAKŠNEM vremenu pobrati in uporabiti rastlino in hrano, oz. učinkovino v njej.
  • Pripravke dodatno homeopatsko informiramo z informacijo čiste Zavesti.

Delovanje celic  v veliki meri uravnavajo receptorji na površju celic, ki si jih lahko najlažje predstavljamo kot popolnoma urejena pristajališča, kjer pristajajo molekule in druge celice.

Njihovo medsebojno biokemijsko učinkovanje pa je odvisno od natančnosti stika, od tega kako se medsebojno sprimejo in kako natančno opravljajo svojo nalogo- podobno kot le določen ključ odpre vhodna vrata ali le točno vtipkano geslo odpre dostop do novega programa v računalniku.

Nešteto molekulskih in celičnih reakcij je odvisno od obstoja in učinkovitosti delovanja receptorjev, ki s tem določajo tudi vaše zdravje.

Z homeopatskim informiranjem preko meditacij, molitev in starodavnih izpetih manter postanejo učinkovine v pripravkih inteligentne. Vplivajo na učinkovitost vezave celičnih receptorjev, zapirajo dostop mikrobom ali delujejo kot vabe, da se mikrobi priključijo nanje in ne na celice, ter se nato brez škode odplavijo iz telesa.

Hrana, ki jo zaužijemo, ima namreč ogromen vpliv na naše počutje, saj lahko organom dovaja ali odvzema energijo, učinkovine v hrani pa informirajo receptorje na površju celic, katere procese naj sprožijo, sprejmejo, izboljšajo, pa tudi upočasnijo ali zaustavijo.

Tradicionalne medicine učijo, da je vsak organ povezan z določeno hrano, letnim časom, trajanjem uživanja in tudi uro dneva, ko učinkovina v hrani na določen organ deluje najbolje.

Pogosto je ena vrsta učinkovin v rastlini in hrani prevladujoča in ima tudi najopaznejše delovanje na človeško telo, vendar pa istočasno v isti rastlini  in hrani obstajajo tudi druge različice te učinkovine.

 

Kako je to mogoče?

NAŠE TELO:

Od stanja našega telesa, je odvisno kateri receptorji so pripravljeni na vezavo, kako natančno bo učinkovina opravila svoje delo in kakšna bo reakcija, ki s tem določa zdravje in počutje.

Naše telo je že v osnovi zgrajeno in ustvarjeno tako, da vzame tisto, kar potrebuje, kar se nato s pridom uporablja v zdravilne, kozmetične in druge namene.

Zaradi zlorabe sintetičnih zdravil, antibiotikov in tudi same dolgotrajne evolucije pa so virusi in bakterije razvili zmožnost priključevanja na celične receptorje, prodiranja v celice in nato vključevanja celic v njihov, uničevalni krog razmnoževanja.

 

Kakšne so potem dobre novice?

Napredek v znanosti, zdravju in uživanju v uspešnem in izpolnjenem življenju se zgodi z postavljanjem pravih vprašanj in spraševanjem o obstoječih predpostavkah in "resnicah".

Kot otrok ste vedno znova spraševali starše, vzornike, učitelje - "zakaj"? Se še spomnite teh občutkov - ko ste radi živeli v uganki, v neznanem in resnično hoteli razumeti stvari okoli vas? Ko ste ljubili svojo življenjsko pot in vsakodnevno odkrivali nove stvari in nova vprašanja?

Kakšna je razlika med takrat in sedaj?

Trenutna kultura in naša okolica nas je naučila , da je "neznanje" nekaj nesprejemljivega, slabega, neke vrste neuspeh. Toda, ko je govora o resničnem poznavanju dejstev, to kar znanost NE VE, močno presega tisto KAR VE.

Vsakokrat, ko znanstveniki postavijo Naravi kakšno vprašanje v obliki eksperimenta, le-ta odgovori z paradoksom.

Že pri eksperimentih opazovanja svetlobe se zgodi, da je potrebno za dokaz uporabiti dva opisa, svetloba je enkrat delec in drugič valovanje, sam rezultat eksperimenta (opazovanje svetlobe) pa je odvisen od izvajalca eksperimenta.

Naš stari svet trdnih predmetov in pojmovanja narave se tako začne razblinjati v svet valujočih vzorcev medsebojnih povezav. Že starodavni modreci so vedeli da se nekaj pomembnega dogaja onstran naših čutnih zaznav in to sedaj odkriva kvantna fizika – da se v samem jedru fizične realnosti nahaja ne-fizična raven – ki jo lahko poimenujemo informacija, bioenergija, prana, Chi, nadsvetlobna povezanost, morfogenetsko polje, valovanje verjetnosti ali Zavest.

Tudi farmacevtska industrija in zahodna medicina sta se znašla pred paradoksom. Ko se iz zakladnice narave in njene lekarne odkrije in izolira čista učinkovina, se pogosto zgodi, da ta snov sedaj nima enakega farmakološkega učinka kot izvirni rastlinski izvleček.

Številna najbolj razširjena zdravila imajo izvor v rastlinah. Znanstveniki raziskujejo, kako v ljudskem zdravilstvu uporabljajo določeno zdravilno rastlin in ko se pojavi kaj uporabnega, skušajo določiti in izolirati učinkovite snovi. Včasih kar prekopirajo molekulsko strukturo in izdelajo umetno različico čiste snovi, ki jo potem v koncentriranih izdelkih prodajajo kot zdravilo.

Tendenca, da bi med hrano in zdravili potegnili jasno ločnico, je bila kratkotrajna. Nova znanstvena smer spet postavlja hrano na pomembno mesto v medicini in dopušča možnosti, da se nepopolno znanstveno poznavanje posameznih hranil združi z nauki, ki izhajajo iz zgodovinskih izkušenj z hrano.

Odkrivajo se sestavine hrane, ki so drugačne od hranil in večinoma nimajo nobene hranilne vrednosti in prisotne v neskončno majhnih količinah. Nižje prehranske sestavine so sicer fiziološko močne, vendar zaradi njihovega pomanjkanja ne bi kar umrli. Toda te skrivnostne prehranske sestavine pa komaj opazno in temeljito vplivajo na fiziološke mehanizme, ki so ključ za daljše življenje in trdno zdravje. Nekatere tudi zdravijo bolezni, predvsem pa preprečujejo dolgo in vztrajno propadanje telesnih tkiv, ki se lahko iztečejo v kronične bolezni (rak, bolezni srca, sladkorna bolezen, nevrološke bolezni, avto imune bolezni in bolezni prebavil). Delujejo torej dolgoročno, proti akumuliranim poškodbam celic, ki se kažejo kot bolezen.

Naše razmišljanje lahko poimenujete na kakršenkoli način. Resnice se ne da opisati, lahko pa se jo občuti in dokaže z medicinskimi izvidi pred in po uporabi. Hrana je zdravilo, ki ga jemljemo vsak dan, zato neprenehoma ugotavljamo njene farmakološke značilnosti in jih usmerjamo glede na potrebe in koristi vsakega posameznika.

 

Ljubite Svoje zdravje!

Vaša Nandika

 

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com