V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Front

LuxOr Energy Strong 50ml

34,90 €

NA ZALOGI

Kratek opis:

Tinktura LuxO Energy Strong telesu in duhu z visokim odmerkom vitamina C, železa in cinka zagotavlja dovolj energije in umske koncentracije za premagovanje večjih naporov, ki so lahko posledica športnih ali miselnih aktivnosti in bolezni.

Zadostna količina vitaminov in mineralov ter pravilno usklajeni odmerki več naravnih poživljajočih esenc in izvlečkov skrbijo za dolgotrajno energijsko podporo uporabniku.

Športniki, ki so ga preizkusili trdijo, da povečuje vzdržljivost in hitrejšo regeneracijo po športnih aktivnostih.

Podrobnosti:

LuxOr Energy Strong se priporoča športnikom, študentom, managerjem in vsem aktivnim ljudem, ki potrebujejo takojšnjo energijo, fizično ali umsko moč, osredotočenost in hitro regeneracijo. Primeren je tudi za vegetarijance in vegane. Telo napaja z vitalnostjo, krepi imunski sistem, uravnava telesne funkcije, povečuje moč volje ter duševno moč in tako pomaga ohranjati telo zdravo na vseh ravneh.

LuxOr Energy Strong v kombinaciji z Balthasar tinkturo in tinkturo Fifth Dimension Liquid izjemno hitro pospeši samo-zdravljenje telesa. Krepi mišično maso in zavira mišične krče. Jemanje pripravkov v tej kombinaciji je izredno primerna tako med samim bolezenskim stanjem kot tudi za hitro regeneracijo po daljši bolezni ali poškodbi.

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com