V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Cenimo vaše zanimanje za našo spletno stran. Varstvo vaših osebnih podatkov je za nas zelo pomembno. Vaše podatke zato obdelujemo izključno na podlagi zakonskih predpisov (DSGVO, TKG 2003). V tem pravilniku o zasebnosti vas obveščamo o najpomembnejših vidikih obdelave podatkov na naši spletni strani.

 

Kontakt

Če nas kontaktirate prek obrazca na spletni strani ali po elektronski pošti, bodo vaši podatki v namen obdelave zahteve in za nadaljnja vprašanja shranjeni šest mesecev. Zbranih podatkov brez vaše privolitve ne bomo posredovali.

 

Shranjevanje podatkov

Želimo poudariti, da je za lažji nakup in za realizacijo pogodbe potrebno, da upravljalec spletne trgovine s piškotki shrani IP-podatke kupca, kot tudi ime, naslov in podatke o plačilu.

Poleg tega se z namenom izvedbe pogodbe pri nas hranijo tudi naslednji podatki: telefonska številka, elektronski naslov. Podatki, ki jih zagotavljate, so pomembni za izpolnitev pogodbe ali predpogodbe. Brez njih se pogodba ne more skleniti. Hkrati nam ti podatki služijo za obveščanje o akcijah in ugodnostih za že obstoječe kupce ter obveščanje o naročilu. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam, razen pri predaji posla na banke / ponudnike plačilnih storitev, v primeru plačila za nakup, transportnim podjetjem za dostavo blaga, podjetju, ki izvaja spletno oglaševanje, za spletno analizo ter našemu davčno računovodskemu svetovalcu, za izpolnitev davčnih in zakonskih obveznosti.

V primeru prekinitve postopka nakupa bodo podatki, shranjeni pri nas, izbrisani. V primeru izvedbe pogodbe ali morebitnega sodnega postopka, se vsi podatki hranijo do konca pravno določenega obdobja hranjenja (10 let).

Podatki: ime, naslov, kupljeno blago in datum nakupa se hranijo do izteka odgovornosti za izdelke (10 let). Obdelava podatkov se izvaja na podlagi zakonskih določil iz § 96 TKG 3. in 6. člena 1 lit a(soglasje) in / ali lit b (potreben za izpolnitev pogodbe) po DSGVO.

 

Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so male tekstovne datoteke, ki se lokalno shranjujejo v vmesnem pomnilniku vašega spletnega brskalnika.

Piškotke uporabljamo, da naredimo našo ponudbo uporabnikom prijazno ter osebno prilagojeno. Omogočajo nam boljše delovanje in prikazovanje spletnega mesta in pomagajo pri analizi uporabnikov, beleženju obiska ter za bolj učinkovito oglaševanje.  Nekateri piškotki ostanejo shranjeni v vaši napravi, dokler jih ne izbrišete. Omogočajo nam, da ob naslednjem obisku prepoznamo vaš brskalnik. Piškotki

V kolikor ne želite, da se piškotki shranijo na vaš računalnik, lahko uporabo piškotkov onemogočite ali nastavite brskalnik tako, da vas obvesti o nastavitvi piškotkov in to dovolite samo v posameznih primerih. Onemogočanje piškotkov lahko omeji funkcionalnost naše spletne strani.

Spletna analiza

Za analizo naše spletne strani uporabljamo storitve podjetja WORLDSOFT AG, ponudnik internetnih storitev in razvijalec programske opreme Gert F. Lang, CEO Churerstrasse 158 8808 Pfäffikon, Švica, ter podjetja Probus d.o.o., Slovenija, ki izvaja spletno oglaševanje. Uporaba piškotkov tako pripomore k analizi uporabe spletne strani uporabnikov. Podatki, ki s tem nastanejo, se prenesejo na strežnik ponudnika in se tam shranijo.

To lahko preprečite z nastavitvami v brskalniku, tako da se piškotki ne shranijo.

S ponudnikom smo sklenili pogodbo o obdelavi pogodbenih podatkov. Odnos s ponudnikom spletnih analiz je skladen z določitvijo Evropske komisije.

Obdelava podatkov se izvaja na podlagi zakonskih zahtev iz § 96 TKG 3. in 6. člena 1 lit (soglasje) in / ali f (interes) po DSGVO.

Naš interes je zboljšati našo ponudbo in našo prisotnost na spletu v smislu DSGVO (legitimni interes).  Ker je nam zasebnost naših uporabnikov  pomembna, bodo  podatki uporabnikov psevdonimizirani.

 

Glasilo - Newsletter

Na naši spletni strani se lahko naročite na naše glasilo. Za to potrebujemo vaš e-poštni naslov in izjavo, da se s tem strinjate.

Da bi vam zagotovili ciljne informacije, zbiramo in obdelujemo prostovoljno podane informacije, naslov, telefonska številka, elektronska pošta in rojstni datum.

Ob naročilu na naše glasilo, vam bo poslano e-poštno sporočilo s povezavo za potrditev registracije.

Naročilo glasila lahko prekličete kadarkoli. Preklic pošljete na naslednji elektronski naslov: info@mynandika.com. Vaše podatke v zvezi z naročilom bomo takoj izbrisali.

 

Vaše pravice

Uporabniki imate pravice do informacij, popravkov, izbrisa, omejitev, prenosljivosti podatkov, preklica in ugovora. V kolikor menite, da obdelava vaših podatkov ni v skladu z zakonom o varstvu podatkov ali so bile vaše zahteve za varstvo podatkov kakorkoli drugače kršene, se lahko pritožite pri  nadzornem organu. V Avstriji je to organ za varstvo podatkov.

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com