V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Informacije o dostavi

Naročeni izdelki ostanejo v lasti prodajalca vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Blago vam lahko dostavimo z dostavno službo, lahko pa ga prevzamete na sedežu naše pisarne (pri naročanju navedite lastni prevzem) po predhodnem dogovoru na številki +386 51 392 009 ali na elektronski naslov info@mynandika.com

Blago naročeno v spletni trgovini www.mynandika.com, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, po navadi še isti dan oziroma v roku treh dni, oziroma vas bomo o dostavi pisno obvestili. V primeru, da ste morda naročili blago, ki je ravno pošlo ali ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktov. 

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Po navadi je to paketna dostava dostavne službe, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan v dopoldanskih urah, če je bilo naročilo oddano do 14. ure.

V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši enoti pošte.

Poštnina za Slovenijo in Avstrijo znaša 3,5 EUR. Za ostale države se poštnina obračuna po veljavnem ceniku Pošte Avstrije.

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com