V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Fifth Dimension Liquid Gold Premium 30ml

Fifth Dimension Liquid Gold Premium 30ml

35,90 €

NA ZALOGI

Kratek opis:

Starovedski recept za protistresno delovanje in izboljšanje imunskega sistema. Lajša dihalne težave, nespečnost, pripomore k delovanju živčnega sistema, uravnavanju holesterola, krvnega sladkorja in tlaka.

Pripravek, ki celostno/holitistično deluje na vseh pet aktivnih organov: srce, jetra, pljuča, ledvice in vranico. Obnavlja in čisti kri, uravnava delovanje obeh možganskih polovic, prepozna in umiri nepotrebne procese in stanja v telesu in s tem dvigne osnovni nivo energije v telesu na optimalno raven. Ciljno deluje na vsa čustvena oz. psihična stanja, uravnoveži telesno raven in zvišuje zmogljivost srčnožilnega, živčnega, limfnega sistema, dihal ter prebavil. Deluje antivirusno, antibakterijsko in protivnetno. Hrani telo z antioksidanti, vitamini in minerali, aminokislinami, čemur sledi umirjanje telesa z namenom samozdravljenja, regeneracije in pomlajevanja celotnega organizma.

Pripravek FIFTH DIMENSION Liquid Gold Premium je pripravljen po izboljšanem postopku in ima povečan delež vsebnosti vseh zdravilnih gob .

Izjemna podpora organizma tudi v primeru jemanja drugih zdravil, da le-ta delujejo bolje

Uporaba - Priporočena dnevna količina 6 – 12 kapljic na dan

Podrobnosti:

Pripravek FIFTH DIMENSION Liquid Gold Premium je sestavljen iz divjih ayurvedskih ter naših zelišč in pripravljen po starovedskih receptih, z dodano informacijo Čiste Zavesti za popolno harmonijo telesa in duha. Je univerzalni pripravek, ki zaradi svojevrstnega načina priprave dvigne osnovni nivo energije v telesu, z namenom samozdravljenja, regeneracije in pomlajevanja celotnega organizma. Uporablja se tako za preventivo kot kurativo.

Pripravek FIFTH DIMENSION Liquid Gold Premium je bogat vir antioksidantov, vitaminov in mineralov,. Nudi odlično podporo imunskemu sistemu in deluje protistresno. Pripomore k razstrupljanju telesa, dvigu nivoja energije v telesu, k boljšemu počutju in urejeni prebavi. Lajša dihalne težave, nespečnost, pripomore k delovanju živčnega sistema, uravnavanju holesterola, krvnega sladkorja in tlaka. Deluje antivirusno, antibakterijsko in protivnetno. Pripravek je tudi vir folne kisline. V njem se nahajajo sestavine naravnega izvora, ki ne vsebujejo kakršnih koli kemijskih dodatkov (aditivov, konzervansov, barvil...).

Namenjen je za ljudi, ki imajo stresno delo, potrebujejo koncentracijo in miren um obenem pa, da ima telo dovolj energije za ustvarjanje in kreiranje. Managerji, vodje in ljudje z veliko odgovornostjo se zavedajo, da le z mirnim umom, visoko koncentracijo in spočitim telesom lahko dosežejo vsakodnevne cilje in naloge. S pripravkom FIFTH DIMENSION Liquid Gold Premium je to lažje, saj poskrbi za naš um in telo.

Uporaba - Priporočena dnevna količina 6 – 12 kapljic na dan. Hranite na temnem in hladnem mestu izven dosega otrok. Odsvetuje se uporaba med nosečnostjo.

Sestavine - Voda, Med (Mel millis), Citronska kislina, Gotukola v prahu (Centella asiatica), Amalaki v prahu (Emblica officinalis), Kopriva v prahu (Urtica dioica), Glog v prahu (Crataegus), Poprova meta v prahu (Mentha x piperita), Ingver v prahu (Zingiber officinale), Chaga v prahu (Inonotus obliquus), Cordyceps v prahu (Cordyceps militaris), Reishi v prahu (Ganoderma lucidum), Trametes v prahu (Trametes versicolor), Hericium v prahu (Hericium erinaceus).

Kmetijstvo EU/izven EU

Dodatne informacije

Free shipping Ne

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

KUPCI TEGA IZDELKA SO KUPILI TUDI:

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com