V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Naravni ekstrakt proteini v tinkturi

Naravni ekstrakt proteini v tinkturi

34,90 €

NA ZALOGI

Kratek opis:

Naravni Extrat proteini v tinkturi Nandika so edinstveni in povsem novi na tržišču!
Naravni Proteini v Tinkturi nadomeščajo 3 kg proteinov v prahu.

Podrobnosti:

Proteini v tinkturi so namenjeni za rast in regeneracijo mišič. Proteini so namreč sestavni del mišič in slehernega organa. Obenem hranijo mišice, pomagajo nadzirati pri psihofizičnih naporih, preprečujejo utrujenost ter delujejo protistresno. Uravnavajo pravilno delovanje mišic ter vseh notranjih organov. Proteini so prav tako najbolj pomemben element za delovanje imunskega sistema. Zagotavljanje zadostne količine proteinov je primarnega pomena za popolno in optimalno rast mišičevja.

Tinkturi proteinov sta dodani tudi shilajit in gvarana. Shilajit se uporablja pri ayurvedi, tradicionalni Indijski medicini. Vsebuje več kot 85 vrst mineralov. Gvarana spada med najučikovitejša sredstva proti utrujenosti in pripomore k pospešenemu izgorevanju maščob. Pospeši metabolizem ter deluje kot naravno poživilo.

Beljakovine so rastlinske in primerne za vegetarijance in vegane, ki potrebujejo dnevni vnos alternativnih virov beljakovin.

V priročnem pakiranju so tudi enostavni za transport in potovanja, saj steklenička ne zavzame veliko prostora v prtljagi. 50 ml Extrakt tinkture Nandika nadomešča 3 kg proteinov v prahu..

Uporaba: 1 pipeta na 0.5 dl mlačne vode. 1 do 2 uri pred zaužitjem tekočine s tinkturo proteinov je potrebno spiti veliko vode, da izkoristimo čim večjo moč delovanja.

Dodatne informacije

Free shipping Ne

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com