V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

You're currently on:

Balthasar Tinktura Gold Premium 20ml

Balthasar Tinktura Gold Premium 20ml

34,90 €

NA ZALOGI

Kratek opis:

Balthasar Tinktura Gold Premium 20 ml je pripravljena po izboljšanem postopku in ima povečan delež vsebnosti vseh zdravilnih gob.
Moč kvantne vibracije tinkture povečuje informiranje z zlatim lingamom.

Tinktura Balthasar Gold Premium je pripravljena s posebnim postopkom da se ekstrahira kar največja možna koncentracija beta D glukanov, betulinske kisline, triterpenov, kordicepinov, krestina (znan tudi kot PSK) in mnogih kompleksnih polisaharidov, ki aktivno uravnavajo delovanje imunskega sistema ter tako hkratno dvigujejo odpornost kot tudi zavirajo avtoimune bolezni in alergijske reakcije. Odpravlja vzroke bolečine, aktivno obnavlja mielinsko ovojnico živčnih celic ter celi rane in razjede.

Predstavlja edinstveno podporo dolgotrajnim agresivnim terapijam, mdr. kemoterapiji, obsevanjem in imunosupresivnemu zdravljenju, in znižuje pojavnost stranskih učinkov zdravil. Pospešuje obnavljanje celic ter vpliva na umirjanje.

Podrobnosti:

Ekstrakti medicinskih gob, ki jih tradicionalni zdravilni sistemi uporabljajo že tisočletja, so poglavitna sestavina tinkture in izjemno lagodno vplivajo na telo. Homeopatsko vnešene informacije s pomočjo vibronike pripomorejo k hitri vzpostavitvi imunskega sistema, na način da se telo hitro postavi v pravo stanje oz. ravnotežje in sproži proces samozdravljenja, na ravni odstranjevanja samega vzroka in na ravni zavesti.

Balthasar Tinktura Gold Premium 20 ml je pripravljena po izboljšanem postopku in ima povečan delež vsebnosti vseh zdravilnih gob. Moč kvantne vibracije tinkture povečuje informiranje z zlatim lingamom.Balthasar tinktura je sestavljena iz petih ekstraktov medicinskih gob, Ayurvedskih zelišč in zelišč po recepturi dekana Ivana Mozetiča je kombinacija, ki zagotavlja šrok spekter protibolečinskega in protivnetnega delovanja, podporo organizma tudi v primeru jemanja drugih zdravil, da le-ta delujejo bolje, ter brez stranskih učinkov. Ciljno obnavlja živčni sistem, kožo, melinsko ovojnico, pospešuje prekrvavitev v telesu in možganih in hitro odmakne bolečino. Priporočljivo je jemanje Balthasar tinkture vsaj enkrat na dan, najbolje na tešče.

Uporaba: 6 do 12 kapljic dnevno. Odsvetuje se uporaba nosečnicam in doječim materam. Po odprtju hraniti v hladilniku izven dosega otrok.

V primeru večjih bolečin ali akutnih stanj se lahko število vnosov in količina povečata.

Sestavine: Chaga v prahu (Inonotus obliquus)*, Reishi v prahu (Ganoderma lucidum)*, Cordyceps v prahu (Cordyceps militaris)*, Levja griva (Hericium erinaceus)*, Trametes v prahu (Trametes versicolor)*, Med (Mel Millis)*, Citronska kislina*.

Kmetijstvo EU/izven EU

Dodatne informacije

Free shipping Ne

Značke izdelka

Uporabite presledke za ločevanje značk. Uporabite enojne narekovaje (') za fraze.

Logocontrolcontrol

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirate:

Nandika GmbH
Bad Eisenkappel 186
9135 Bad Eisenkappel
Tel. SI: +386 51 392 009
Tel. AT: +43 664 8826 3591 / +43 664 8826 3595
E-naslov: info@mynandika.com